Julgodis - polkanougat!

Enkel och väldigt god polkanougat!
ca 30 st
125 g krossad polkagris
250 g nougat
150 g mjölkchoklad
100 g mörk choklad
250 g nougat
150 g mjölkchoklad
100 g mörk choklad
Smält nougat och choklad över vattenbad, när allt smält och du rört ihop chokladen och nougaten väl så blandar du ned den krossade polkagrisen. Bred ut massan, ca 2 cm tjock, i en form, ca 20 x 18 cm, klädd med bakplåtspapper. Låt den stå i kylen i någon timme och stelna.
Skär sedan i bitar, ca 1,5 x 4 cm. Förvara dem i en burk med tätslutande lock :D

Detta är ett grundrecept på Wienernougat, där jag bytt ut mandelflarn till polkagris, så vill du göra wienernougat så tar du bara 125 gram rostade mandelflarn istället ;)